bekam_plakatiDejvid Bekam: Nemam strast prema trenerskom poslu

 

Posle posrtanja na Svetskom prvenstvu neki engleski mediji čak su prizivali i dolazak Dejvida Bekama na dužnost selektora njihove nacionalne ekipe.

 

Engleske kladionice također su se pozabavile istom temom, pa su na listu mogućih budućih selektora Engleske postavili Bekama, na kojeg je svakodnevno padao koeficijent.

 

Bekam je trebao da bude u ekipi za Mundijal, ali ga je povreda Ahilove tetive sprečila u tome. Ali, došao je na poprište Svetskog prvenstva, te je sedio na engleskoj klupi uz selektera Fabija Kapela.

Povezana vest:  Napoli iskoristio poraz Intera i zauzeo prvo mesto Serije A

 

Ali, sam je Bekam opovrgnuo da bi u doglednoj budućnosti, verovatno i kasnije, želeo da bude fudbalski trener ili čak selektor Engleske.

 

-U ovom trenutku je stvarno blesavo o tome razmišljati. Fudbaler sam i trenutno se borim s oporavkom od povrede. Imam namere još godinama da igram fudbal i to je prioritet – rekao je igrač Los Andželes Galaxija i nastavio:

Povezana vest:  Trener Tuna dao otkaz posle glasanja igrača

 

– Stvarno ne osećam strast prema trenerskom poslu. Tako nešto ne postoji u meni, makar se može promeniti. Ne mogu reći da nikada u životu neću biti trener  – rekao je 35-godišnji fudbaler i okrenuo se još jednom „engleskom poslu“ na jugu Afrike.

 

-Mislim da je selektor Kapelo uradio apsolutno sve što je bilo u njegovoj moći kada pričamo o pripremi fudbalera i reprezentacije za Svetsko prvenstvo. Njemu ne bi smeli da nabijaju nikakvu krivicu. Pripremio nas je sjajno, ali igrači nisu reagovali na pravi način – zaključio je Bekam.

Povezana vest:  Lacio - Fiorentina 1:1