Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je večeras da su crno-beli u Novom Pazaru još jednom pokazali da su pravi tim i da mogu da se konsoliduju kada je najteže.

„Iznenadio nas je njihov rani gol. Ne znam zaista zašto nam se to dešava… Bila je ; teška utakmica, ali smo pokazali još jednom da smo prava ekipa, koja se konsoliduje kada je najteže i koja upravo u tim trenucima može da preokrene rezultat. To je sada najvaAonije“, rekao je Đurđević za sajt kluba.

Povezana vest:  Arsenal porazom počeo sezonu, Everton bez pobede

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u gostima ekipu Novog Pazara sa 3:1 u utakmici 30. kola Super lige Srbije.

Partizan je danas prvi put pobedio Novi Pazar u gostima u prvenstvu, a strelci za crno-bele bili su Uroš Đurđević u 52, ; Leonardo u 73. i Marko Jevtović u 92. minutu. Jedini gol za Pazar postigao Ivan Mirković u trećem minutu.

„Dobro je što je izjednačenje stiglo na početku drugog poluvremena posle odlične asistencije Leonarda. Upravo se ta kolektivna igra i želja za pobedom videla do samog kraja. Imali smo još nekoliko dobrih šansi koje nismo iskoristili, ali je važno ; je da je Janković sjajno asistirao Leu za vodstvo od 1:2, a potom je i konačan rezultat postavio Jevtović“, rekao je Đurđević.

Povezana vest:  Pobede Juventusa i Milana

Partizan u prvom kolu plej-ofa očekuje derbi sa Crvenom zvezdom.

„Od sutra su sve misli usmerene na derbi. Imamo dovoljno vremena da se malo osvežimo, pripremimo i uz sve to dolazi Uskrs koji sam po sebi donosi mir“, rekao je napadač Partizana.

Leonardo je naveo da je „neizmerno srećan zbog pobede u Pazaru“.

Povezana vest:  16. LIGE EVROPE, Šahtjor ispao

„Ovo je prvi put u prvenstvu da je Partizan odneo pobedu na njihovom terenu i zaista moram priznati da nije bilo nimalo lako. Timska igra je došla do izražaja i drago mi je da u miru i sa nova tri boda dočekujemo praznike i predstojeći večiti derbi. Srećni praznici“, rekao je Leonardo.