dejan_milovanovic_fk_czDejan Milovanović ponovo u Zvezdi

 

Crvena zvezda je od četvrtka 15. jula i definitivno jača za Dejana Milovanovića. Nekadašnji kapiten i fudbaler koji je odigrao preko 220 mečeva u crveno-belom potpisao je jednogodišnju pozajmicu, o kojoj su se pre toga dogovorila rukovodstva Crvene zvezde i francuskog Lansa.

Dejan je u četvrtak doputovao iz Pariza u Beograd i odmah stigao u svoju kuću, na Marakanu. Istog dana, Milovanović je otišao put Slovenije gde će se staviti na raspolaganje šefu struke Ratku Dostaniću.

Povezana vest:  Prosinečkom bolji ugovor u Crvenoj zvezdi

Iskusni vezista ne krije da je oduševljen povratkom u Zvezdu.

– Nisam razmišljao ni tren kad sam dobio ponudu voljenog kluba za povratak. Mislim da je to pravi potez jer ću uz dobar rad i odličnu, Zvezdašku, atmosferu imati mogućnost da napredujem i igram u kontinuitetu godinu dana. To mi je sada najvažnije. Ujedno želim da klubu i ovom odličnom, mladom i sposobnom rukovodstvu moje Zvezde pomognem da se klub vrati tamo gde mu je mesto – kaže Milovanović.

Povezana vest:  Aspikueta van terena do kraja sezone

Dejan zaostaje za novim klupskim drugovima, ali kako sam kaže ne mnogo.

– Nisam odmarao. Pripreme Lansa su počele i radio sam sa njima. Dakle, spreman sam da se uključim u rad Ratka Dostanića i da omdha konkurišem za mesto u timu.

Milovanović ističe i da ekipu poznaje odlično jer je gledao Zvezdu redovno poslednjih godinu dana.

– Sve igrače znam. Neke lično a neke sa TV-a. Pratio sam Zvezdine igre u Francuskoj i imamo mlad, brz i kvalitetan tim. Na meni, Đoletu, Koromanu, Tošiću je da vodimo mlađe saigrače do uspeha – kaže Milovanović.

Povezana vest:  Navijači Atletika pozdravili povratak Toresa u Madrid

Crvena zvezda će u petak 16. jula saznati rivala za predstojeće kvalifikacione mečeve za Ligu Evrope.

– Evropa je bitna, ali bitna je i domaća titula. Ipak, o tome ćemo kad zvanično počne sezona i kad dobijemo rivala. Sada je najvažnije da se uigramo i da nemamo povrede – kaže Milovanović.