Fudbaler Partizana Uroš Djurdjević rekao je danas da mu mnogo znači priznanje Fudbalskog saveza Srbije za najperspektivnijeg igrača i dodao da je spreman da do kraja šampionata odigra još bolje.

-Sigurno da ovo priznanje znači mnogo. Jako mi je drago što sam danas u odabranom društvu, pored trenera Nenada Lalatovića i naše najbolje sudijske trojke. Ovo je dobra stvar za mene i presrećan sam što sam proglašen za najperspektivnijeg igrača – rekao je Djurdjević u Staroj Pazovi.

Povezana vest:  Gazeta: Benitez menja Anćelotija u Realu

Djurdjević je danas na Skupštini FSS proglašen za najperspektivnijeg igrača za 2016. godinu.

-Spreman sam u poslednjih šest kola odigram još bolje i još jače i da pomognem Partizanu u ostvarenju cilja, a to je osvajanje duple krune – rekao je Djurdjević.

Partizan sutra gostuje Vojvodini u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

-Sutra nas očekuje ponovo utakmica sa Vojvodinom, spremni smo i pokušaćemo da uradimo sve da im ne damo nadu za revanš – rekao je Djurdjević.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Smiljanić umesto Petrovića u timu Partizana u Donjecku

Crno-beli su u prošlom kolu Super lige Srbije pobedili Vojvodinu na svom terenu, a velika bura podigla se nakon utakmice zbog skandiranja navijača Partizana na tom meču. Napadač kluba iz Humske naveo je da na ekipu ne utiču dešavanja van terena.

-Na igrače to ne utiče, ne opterećujemo se tim stvarima. Radimo naš posao, treniramo i spremamo se, to okolo nas ne zanima tako da nam neće poremiti atmosferu sigurno – rekao je Djurdjević.

Povezana vest:  Fergusonu ne daju da priča o izboru selektora Engleske