slavoljub_djordjevic_fk_cz_treningKVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

Slavoljub Đorđević: Pobedama do cilja

 

Crvena zvezda će 29. jula na Marakani odigrati prvu, od dve kvalifikacione utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Biće to otvaranje sezone 2010/11 i prva prilika da navijači budu uz svoje igrače, posle dužeg vremena.

– Možda smo dobili i najtežeg protivnika od svih koje smo mogli da izvučemo, ali mi već duži vremenski period radimo za taj 29. jul. Do tada ćemo se spremati i mislim da ćemo pravu formu tempirati za taj dvomeč. Svaki početak je težak, ali imamo možda i pogodnost da je na Marakani. Na nama je da u tom prvom duelu napravimo što bolji rezultat, sa kojim ćemo dočekati revanš u Slovačkoj. Slovan moramo da preskočimo ukoliko želimo da dođemo do cilja, a to je igranje u Evropi – jasan je Slavoljub Đorđević.

Povezana vest:  Kineski biznismen želi da kupi Liverpul

Upravo je iskustvo plus u odnosu na prethodnu sezonu, obzirom da su svi mladi igrači iskusniji za jednu tešku godinu, kao i da su sada tu i Milovanović, Koroman i Tošić.

– Po meni, imamo iskusniju i jaču ekipu u odnosu na prošlu sezonu. Svi igrači su iskusniji za godinu dana, gde smo odigrali dosta teških utakmica. Imamo razloga za optimizam, dobro smo se pojačali i uz atmosferu koju imamo, možemo da se nadamo najboljem. Sve u svemu, treba biti oprezan i skoncentrisan, kako bi došli do zacrtanih ciljeva – kazao je Đorđević.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Kaka: Ovo je moj najteži trenutak u brazilskom dresu