Fudbaler Sidneja Miloš Ninković nagovestio je danas da će se možda napustiti Australiju posle dve godine.

Bivši reprezentativac Srbije proglašen je danas za najboljeg igrača australijske A lige, a nakon što je priminio nagradu izjavio je da je možda vreme da se vrati kući.

„Roditelji su mi dosta pomogli… U inostranstvu igram već 15 godina. Moji roditelji imaju 60 godina, pa je možda vreme da provedem malo više vremena s njima“, rekao je Ninković, prenosi Herald San.

Povezana vest:  Loran Blan: Treniranje Mančester Junajteda bi bilo strašno uzbuđenje

Ninković je u svojoj drugoj sezoni u Australiji postigao devet golova i upisao 11 asistencija, pomažući tako svom timu da stigne do velikog finala i borbe za titulu protiv Melburna.

Srpski fudbaler trenutno, ipak, razmišlja samo o finalu protiv Melburna.

„Ono što smo mi uradili ove sezone je neverovatno. Mnogo igrača, naročito iz mog tima, zaslužilo je ovu nagardu. Stručni štab je odradio neverovatan posao, doveli su neke sjajne igrače… Imamo sjajnu atmosferu i mislim da je to kluč uspeha. Igrao sam sa nekim veoma dobrim igračima, u kijevskom Dinamu na primer, ali nismo imali ovakvu atmosferu“, rekao je Ninković.

Povezana vest:  Ivanović među 18 najboljih igrača Lige šampiona

Trener Sidneja Grejam Arnold proglašen je za najboljeg šefa stučnog štaba sezone. On je imao samo reči hvale za Ninkovića.

„On je iz nedelje u nedelju pokazivao koliko je kvalitetan igrač. On je sastavni deo našeg tima i ključni saradnik u svemu što smo uradili u klubu. Ogromna je čast za klub što je Miloš dobitnik ove nagrade“, rekao je Arnold.

Povezana vest:  CFA osudila paljevinu automobila kiparskog zvaničnika

„Radujemo se predstojećem finalu“, dodao je trener Sidneja.

Finale između Sidneja i Melburna na programu je u nedelju.