Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da veruje da će njegova ekipa izdržati pritisak do kraja prvenstva, kao i da će u predstojećoj utakmici protiv Radničkog u Super ligi Srbije crno-beli pružiti maksimum i tako doći korak bliže osvajanju titule.

-Nalazimo se u zaista jednoj izvanrednoj rezultatskoj seriji, ali koja nas još uvek nije dovela ni do jednog trofeja. Sve pohvale za takve rezultate idu na adrese igrača Partizana. Pokazali su stabilnost i kvalitet igre… Ja sam radostan zbog toga i imam veliko poverenje da će biti u stanju da zaista daju jedan pravi maksimum za ovaj dres koji nose. To je nesto što najvise imponuje publici, ali i stručnom stabu. Nemam dilemu da će takav odnos pokazivati do kraja ovog prvenstva i da će izneti pritisak do kraja – rekao je Nikolić novinariam u Beogradu.

Povezana vest:  Kaka demantovao da prelazi u PSŽ

-Partizan ne zna da igra na nerešeno, pogotovo u Srbiji. Ako smo mogli deset meseci da igramo bez prava na ‘kiks’ i u tome da opstanemo, ne vidim razlog da se promeni nešto u poslednjih pet dana – dodao je on.

Partizan će sutra gostovati u Nišu ekipi Radničkog. Crno-beli bi već sutra mogli da osiguraju trofej u prvenstvu Srbije, ali im je za to potrebno da pobede, ali i poraz ili remi Crvene zvezde od Javora.

Povezana vest:  PSŽ ozbiljan u nameri da dovede Bekama

-Idemo uslovno u goste. Kažem uslovno jer očekujem veliku podršku naših navijača. Siguran sam da će napraviti atmosferu za pamćenje. Poznato je koliko imamo publike u južnoj Srbiji. Očekujem jako dobar i prijatan ambijent protiv tima ima dobrog i kvalitetnog trenera, ali i nekoliko iskusnih igrača. Mislim da su oni jedan od najtakmičarskijih ekipa u ligi – rekao je Nikolić.

Fudbalski saveza Srbije suspendovao je Nikolića na jednu utakmicu, ali trener crno-belih kazao je da mu kazno još uvek nije stigla.

-Odluku nisam ni dobio. Zvanično još nisam kažnjen. Spremam se kao da ću da vodim ekipu, ali i da ne vodim, spremni smo i na to. Imam poverenja u stručni štab, ali ekipu. Nije potrebno da sugerišem, jer mi sve ovo gledamo jednim očima. Dobro smo odradili pripremu utakmicu. Motivisani smo maksimalno – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Anri doputovao iz SAD da poseti Muambu

On je dodao da niko ne može da želi pobedu više od njegove ekipe, iako je primetio da su igrači Radničkog „silno motivisani“.

Nikolić je izrazio nadu da će glavni akteri „vrlo bitne“ utakmice biti „isključivo fudbaleri, a ne neko drugi“. Utakmica 36. kola Super lige izmedju Radničkog i Partizana igraće se sutra od 19.00 na stadionu Čair.