jose-mourinho_trener_interMurinjo: Neću imati nikakvih problema sa Ronaldom!

 

Krenula je zajednička saradnja fudbalera madridskog Reala i njihovog novog trenera Žozea Murinja. Zadaci postavljeni pred njih su veliki i to odmah u prvoj sezoni. Već duže vreme Real je bez pravog rezultata u Evropi, a i Barselona je preuzela kontrolu zbivanja u španskoj Primeri. Te dve velike prepreke mora da preskoči Portugalac zajedno sa Realom.

Povezana vest:  Super liga: Pobede Napretka i Spartaka

Pritom bi Kristiano Ronaldo trebao da bude vođa ekipe, na kojem će vrlo verovatno i njegov stariji sunardonik Murinjo da gradi pobedničku ekipu.

-Čuo sam pre nego što sam došao u Madrid da je prvi na svakom treningu i da zadnji odlazi sa njega. Znam od ranije da je Kristiano Ronaldo veliki profesionalac i pravi pobednički karakter. Ako je tako, a jeste, onda stvarno ne postoji ni jedan razlog da bude nešto negativnog između nas. Drago mi je da ću imati takvog čoveka na terenu u svojoj ekipi – rekao je Murinjo i dodao u razgovoru za portugalsku TV stanicu TVI.

Povezana vest:  Dragan Stojković pred Luksemburg: Ko pomisli da je lako - imaće problem

-Imam svoj plan stvaranja, a taj plan sigurno neće ugušiti njegovu genijalnost. Može samo da pojačamo njegov talent. Uveren sam da će Kristiano Ronaldo pod mojim nadzorom imati najbolje fudbalske godine.