vesli_snajder_jolanta_kabauVesli Snajder stao na ludi kamen

 

I Vesli Snajder, 26-godišni holandski reprezentativac i član milanskog Intera, u subotu je uplovio u bračne vode. Sudbonosno da je rekao Jolanti Kabau Van Kasbergen.

Posle fantastične klupske sezone, u kojoj je s Interom osvojio tri titule (Serie A, italijanski Kup i Liga šampiona), te srebrne medalje s Holandijom na Svetskom prvenstvu na jugu Afrike, Snajder je ostvario i veliku ličnu „pobedu“.

Povezana vest:  Nike predstavio novu opremu za učesnike EP 2012

Nakon što su u petak mladenci slavili u uskom porodičnom krugu, pravo slavlje je usledela u subotu u srednjovjekovnom selu Castel Monastero, smeštenom na brežuljku nedaleko od Sijene, koje je pretvoreno u luskuzni resort. Snajder je, inače, atraktivnu holandsku glumicu i model Jolante Kabau zaprosio pre sedam meseci na letu za Dubai.

-Predivan je dan i ushićen sam mestom koje smo odabrali. Ovde, u Sijeni, sam pre nekoliko sedmica proslavio titulu šampiona Italije, a sada uživam u najsrećnijem danu kada smo u pitanju moja draga supruga i ja – rekao je Snajder.

Povezana vest:  Gazprom proširuje međunarodni dečiji društveno odgovorni projekat "FUDBAL ZA PRIJATELJSTVO"

Mnogo je poznatih zvanica bilo na slavlju. Od holandskih reprezentativaca tamo su se pojavili Arjen Roben, Dirk Kujt i Robin van Persi, kao i veliki broj saigrača iz Intera. Došao je na svadbu i vlasnik Intera Masimo Morati, te poznati glumac Džordž Kluni sa svojom devojkom Elizabet Kanalis.

Delić atmosfere sa večanja Veslija Snajdera i Jolant Kabau pogledajte OVDE!

Povezana vest:  Poginuo reprezentativac Tejab Avana