nemanja_nikolic_fk_cz_1Nikolić: Bićemo još bolji

 

Igrači Crvene zvezde su nastavili sa serijom pripremnih utakmica i u subotu, na terenima na Pohorju i u Gracu. Posle pobede nad Veržejom u prepodnevnim časovima, popodne su odigrali nerešeno sa Bursom.

Nemanja Nikolić je jedan od igrača, koji su imali priiku da nastupaju na oba meča.

– Nema sumnje da je Bursa pravi protivnik u sklopu priprema za start sezone 29. jula. Iako nam ni protiv njih vremenski uslovi nisu išli na ruku, mislim da smo odigrali sasvim dobro. Možemo da budemo zadovoljni prikazanim i pored toga što nismo došli do pobede – reči su Nemanje Nikolića.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Vidić: Barselona je bila bolja i zasluženo pobedila

Zvezdin „univerzalac“ igra na govoto svim utakmicama na ovim pripremama u Sloveniji, čak šta više, još jednom je pokazao da može da igra gde god trener kaže.

– Na meni je da ispunim sve šefove zahteve kada mi se ukaže prilika, jer samo tako mogu da se nametnem. Promena pozicija je sigurno nešto što mi može pomoći da napredujem – kroz osmeh će popularni Bin.

Povezana vest:  Rednap: Ferdinand je pravi čovek za mesto u FIFA

Crvena zvezda će i u utorak kako stvari stoje odigrati još jednu prijateljsku utakmicu sa slovenačkim drugoligašem Aluminijom, dok ih 21. jula očekuje meč sa nemačkim prvoligašem Hanoverom.

– Posle prikazane igre protiv Burse, sigurno da smo stekli još više samopouzdanja. Podižemo formu iz dana u dan, što je sigurno najvažnije. I Hanover će biti jak test pred dvomeč sa Slovanom i verujem da u tom susretu možemo da trijumfujemo – kazao je Nikolić.

Povezana vest:  Loš start sezone za Juventus, pobeda Udinezea u Torinu