FUDBALSKA-LOPTAGradonečelnik Loznice primio mlade fudbalere

 

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović primio je danas pionire i kadete Fudbalskog kluba “Loznica“ koji su se plasirali u Kvalitetenu ligu Srbije i ostvarili jedan od najvećih uspeha u 95.godišnjoj istoriji tog kluba.

Prilikom susreta sa mladim sportistima i članovima rukovodstva FK “Loznica“, gradonačelnik je mladim fudbalerima i njihovim trenerima Momčilu Maksimoviću i Mladenu Đorđeviću čestitao plasman u najviši rang takmičenja i najavio dalju podršku lozničkom sportu.

Povezana vest:  Ibrahimović pogodio u 27. sekundi za pobedu Švedske

-Posebna pažnja će biti posvećena ulaganjima u razvoj sportskih klubova “koji su simoboli Loznice“, tim pre što je taj grad “iznedrio mnoge asove, među kojima je najsvežiji primer fudbalski reprezentativac Srbije Vladimir Stojković – rekao je Petrović.

Na prijemu priređeđenom u sedištu lokalne samouprave, predsednik FK “Loznica“ Miloš Tadić je Petroviću uručio zeleno-belu majcu ekipe sa imenom gradonačelnika i brojem jedan i istakao da su svi u klubu ponosni zbog toga što prvi put u mlađim kategorjama imaju četvoricu reprezentativca Srbije.

Povezana vest:  Runi: Šteta što je Alardajs ostao tako kratko