radomir_antic_naterenuODRŽANA SEDNICA STRUČNOG ODBORA FSS

Selektor Antić podneo izveštaj

 

Na sednici Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije selektor Radomir Antić podneo je iscrpan izveštaj o radu „A“ selekcije Srbije u protekle dve godine. Najviše stručno telo FSS sada će, na osnovu zaključaka o izveštaju selektora Antića, pripremiti ocenu o radu selektora koja će biti razmatrana na sednici Izvršnog odbora zakazanoj za 21. jul, u Staroj Pazovi.

Povezana vest:  Manćini ponosan što je dobio posao u Sitiju

-Selektor je imao opširan izveštaj, bogat brojnim ilustracijama kojim su do detalja predstavljene dve godine njegovog rada na mestu selektora A selekcije Srbije. Analizirane su kvalifikacije, način na koji je ostvaren veliki uspeh osvajanjem prvog mesta u kvalifikacionoj grupi i direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Sada je zadatak svih članova Stručnog odbora da daju svoju ocenu o izveštaju selektora Radomira Antića posle kojeg ćemo stav Stručnog odbora proslediti na usvajanje Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije, za sednicu koja će biti održana 21. jula – rekao je Slobodan Santrač, predsednik Stručnog odbora naše organizacije.

Povezana vest:  Ibrahimović: Ni pravi Ronaldo nije osvojio Ligu šampiona

Sednici Stručnog odbora prisustvovali su: Slobodan Santrač (predsednik), Dušan Savić, Aca Kovačević (potpredsednici), dr Miljko Ristić, Slobodan Simić, Radovan Ćurčić, Suzana Stanojević.