Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas u Beogradu povodom početka priprema za novu sezonu. Novom treneru Zvezde Vladanu Milojeviću javilo se na stadionu „Rajko Mitić“ 27 igrača, osmorica su odsutna zbog obaveza u reprezentacijama, dok su šestorica stranaca dobili dozvolu kluba da se kasnije priključe.

Na prozivci su se pojavili golmani Damir Kahriman, Jovan Vićić i Aleksandar Stanković, zatim Marko Petković, Stefan Milošević, Uroš Račić, Dušan Andjelković, Andrija Luković, Nenad Milijaš, kao i novajlija Marko Gobeljić. Tu su i Srdjan Vujaklija, Nemanja Milić, Vanja Vučićević, Slavljub Srnić, Milan Pavkov, Luka Adžić, Milan Senić i Stefan Ilić.

Povezana vest:  Fiorentina ne pušta Jovetića za manje od 30 miliona evra

Takodje, na okupljanju su i omladinci Nemanja Stojić, Luka Ilić, Ivan Ilić, Lazar Romanić, Dejan Joveljić, Veljko Nikolić, Jug Stanojev, Sladjan Rakić i Aleksa Terzić.

Na okupljanju nije bio dosadašnji kapiten Aleksandar Luković.

Na prozivci nisu bili Filip Manojlović, Mihailo Ristić i Srdjan Plavšić, koji su sa mladom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Sa reprezentacijama su i Miloš Stojanović, Marko Mijailović, Gelor Kanga, Vladimir Jovanović i Kalid Aučo.

Povezana vest:  FIFA 20. oktobra objavljuje 23 kandidata za Zlatnu loptu

Uz dozvolu kluba odsutni su Mičel Donald, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Ričmond Boaće, Džon Ruis i Mateus Andrade.

Fudbaleri Zvezde nisu osvojili trofej u prošloj sezoni, a takmičenje u novoj počeće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope 29. juna. Žreb će biti obavljen 19. juna.