marko_vesovic_crvena_zvezdaPRIPREME ZVEZDE

Vešović: Na Hanover kao na Bursu

 

Crvena zvezda se pobedom od 2:1 nad Alumijom oprostila od Pohorja i rada na ovoj planini pokraj Maribora. U sredu 21. jula je poslednja provera što se tiče letnjih priprema u Sloveniji i to u Ptuju, gde će Zvezda odmeriti snage sa nemačkim prvoligašem Hanoverom (18:00).

Marko Vešović je odigrao 45 minuta protiv slovenačkog drugoligaša, koliko mu je bilo dovoljno da asistira Jevtiću, koji je pogodio stativu i sam se izbori za jednu povoljnu šansu.

Povezana vest:  Avelanž se uspešno oporavlja od infekcije

– Iako je Aluminij drugoligaš, pokazali su da iskusan i neugodan protivnik. Mislim da smo na pravi način iskoristili ovu pretposlednju proveru, jer smo pored pobede i odigrali dobro. Ponovili smo dosta akcija sa treninga i sigurno da možemo biti zadovoljni – kazao je Marko Vešović.

Osamnaestogodišnjak je dobio priliku u svim prijateljskim utakmicama na drugom delu priprema u Sloveniji i može se reći da ju je dobro iskoristio.

Povezana vest:  Košta: Treba da uživamo

– Imali smo dosta dobrih prijateljskih utakmica za ovih devet dana. Što se mene lično tiče, mogu da kažem da sam i svoja neka očekivanja premašio. Iskreno, nisam se nadao da ću ovamo brzo da se uklopim i da će sve krenuti ovako lepo. Kao i do sada i ubuduće ću se truditi da dajem sve od sebe kako na treninzima, tako i na utakmicama. Nadam se da će me i sreća poslužiti u budućnosti i da ću se na našoj Marakani pokazati u pravom svetlu. U sredu završavamo pripreme u Sloveniji susretom sa Hanoverom, koji sigurno predstavlja jedan od klubova iz samog vrha nemačke lige. Ukoliko budemo pružili partiju kao i protiv Burse, bez odstupanja od naše igre, možemo da se nadamo najboljem – zaključio je Vešović.

Povezana vest:  Krojf: Problem Reala je stil igre, a ne raspored