milos_trifunovic_fk_zvezdaPRIPREME CRVENE ZVEZDE

Nova pobeda crveno belih

 

Crvena zvezda – Hanover 3:2

 

I u poslednjoj pripremnoj utakmici Crvene zvezde ekipa iz Ljutice Bogdana ostvarila je novu pobedu. Sledi povratak u Beograd.

 

8. minut, prva prilika na meču i to za crveno-bele. Tošić je centrirao sa levog boka, Jevtić na prvoj stativi nije uspeo da zahvati loptu, a na drugoj, ispred usamljenog Kadua interveniše kapiten Šulc i izbacivanjem lopte u korner sprečeva gotovo siguran pogodak.

GOL! 1:0, 9. minut. Korner sa desne strane izveo je Koroman, ubedljivo najviši u sredini je bio Vilotić, koji je glavom sa nekih 6-7 metara prosto „zakucao“ loptu pod prečku.

Povezana vest:  Valensija otpustila trenera Đukića

22. minut, nešto blaže povređenog Milovanovića, još od uvodnih minuta meča, na terenu menja Bogdanović.

36. minut, Bogdanović izvodi slobodan udarac posle faula nad Tošićem na samom ćošku kaznenog prostora sa leve strane, lopta pogađa mrežu, ali onaj deo odmah iznad prečke.

40. minut, Štopelkamp šutira sa 18 metara iskosa sa desne strane i pogađa spoljni deo bliže stative.

43. minut, Hanke je izveo slobodan udarac sa preko 25 metara, a udarac po zemlji ide pravo u Stamenkovićeve ruke.

Povezana vest:  Morinjo želi pobedu u Bazelu

1:1, 51. minut, napad Hanovera po levoj strani, lopta se polako kretala ka sredini, gde ju je dočekao Šlaudraf, koji preciznim udarcem sa 18 metara pogađa mrežu uz samu stativu.

GOOL! 2:1, 56. minut. Bogdanović je pronašao Ninkova na desnom krilu, koji veoma lucidnim dodavanjem levom nogom pronalazi utrčalog Jevtića, kojeg ruši golman prilikom pokušaja driblinga i sudija pokazuje na najstrožu kaznu. Penal sigurno izvodi Bogdanović i vraća Zvezdu u vođstvo.

78. minut, slična situacija kao i u 43. minutu, a i ovoga puta Stamenković dobro interveniše, samo lopta odlazi u korner.

Povezana vest:  Još se čeka saopštenje Radne grupe FK Crvene zvezde

2:2, 85. minut. I drugi gol Nemaca je dat iz sličnog napada kao i prilikom postizanja prvog. Dugo je lopta išla kroz sredinu, Forsel ju je primio na 17 metara od gola i preciznim udarcem pogađa donji levi ugao Stamenkovićevog gola.

GOOOL! 3:2, 90. minut. Dugo je trajao napad naših igrača po desnoj strani, preko Ninkova, Jeremića, a onda i Trifunovića, koji je iz drugog pokušaja uspeo da centrira u sredinu, pravo na glavu Perovića, koji se sa 2-3 metra „poklonio“ i glavom ubacio loptu u mrežu.