adrino_i_klaudio_ranijeri_2010Adrijano očekuje dobru saradnju sa Totijem i Vučinićem

 

Novi fudbaler italijanske Rome Adrijano rekao je danas da se nada da će u napadu tog tima dobro sarađivati sa Frančeskom Totijem i Mirkom Vučinićem.

-Sviđa mi se ideja da nas trojica igramo u napadu. Moraćemo mnogo da radimo, ali Toti, Mirko i ja bismo mogli da budemo dobar trio. Vremenom ćemo sve bolje da se ‘kapiramo’ na terenu – kazao je Adrijano.

Povezana vest:  Mutu se izvinio zbog napada na barmena

Brazilski fudbaler prošle sezone igrao je za Flamengo iz Rio de Žaneira, a sa Romom je nedavno potpisao trogodišnji ugovor.

Pre Flamenga, Adrijano je igrao za milanski Inter, ali je iz tog kluba otišao u Brazil kako bi se izborio sa alkoholizmom, depresijom i viškom kilograma.

-Bio sam tužan i usamljen. Vratio sam se u Brazil i dosta sam napredovao, ponajviše zahvaljujući porodici i prijateljima. Sada sam odlično – rekao je Adrijano.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Odrađen prvi trening Orlova

On je za Inter postigao 48 golova u 123 utakmice, a u reprezentaciji Brazila odigrao je 49 mečeva i dao 27 pogodaka.

-Roma mi mnogo znači. Znam da sam u prošlosti činio neke ružne stvari. Ne želim da se to ponovi. Došao sam u Romu da bi ponovo igrao na visokom nivou. Čilj mi je da se vratim i u reprezentaciju Brazila – objasnio je 28-godišnji napadač.

Povezana vest:  Petkovićev advokat: Moj klijent će tužiti Lacio

Odmah po dolasku u Romu pre nekoliko nedelja Adrijano je podvrgnut dijeti kako bi fizički bio spreman za početak sezone.

-Ne bih sada da govorim o kilogramima. Nisam se gojio poslednja tri meseca, a uskoro ću biti u takmičarskoj formi – zaključio je Adrijano.