marko nikolic trening

Nikolić: Duel u Novom Pazaru ne rešava šampionsku trku

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je utakmica prvog prolećnog kola sa Novim Pazarom od velikog značaja za crno-bele, ali je istakao da ona neće odlučiti šampionsku trku.
-Sutrašnji meč nosi veliku važnost za nas, ali ne rešava ništa, jer u drugom delu šampionata imamo 15 utakmica. Sve ekipe su se pojačale, biće maksimalno motivisane i očekujem neizvesnu borbu do samog kraja. Najvažnije nam je da se 17. ili 18. maja saberemo onako kako nam najviše odgovara – rekao je Nikolić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.
Trener crno-belih istakao je da je svestan kako su njegovom timu mečevi sa Novim Pazarom tradicionalno neugoddi, ali je naveo da očekuje da dobar rad na pripremama odmah da rezultat.
-Novi Pazar ima dobar domaći teren i ambijent, ali to nije ništa novo za nas. Moji fudbaleri su igrali i na „tvrđim“ na terenima. Oni imaju novog trenera koji će želeti da debituje pobedom, ali i mi jedva čekamo da meč počne. Ipak, takmičenje je ono za šta žive svi igrači – naglasio je Nikolić.
On je istakao da zna startnih 11 za meč u Novom Pazaru, ali je naveo da nema praksu da ga javno saopštava dan uoči utakmice.
-Iz iskustva znam kako se svi spremaju za utakmice sa Partizanom, to je sve normalno i uobičajeno. U sportu je uvek i jedino istina vidljiva na terenu. Moramo tamo da je tražimo, da budemo skromni i da se žrtvujemo za tim. Put do uspeha nije lak, ali verujem da možemo da ostvarimo cilj – zaključio je Nikolić.
Utakmica između Novog Pazara i Partizana igra se sutra od 13.30 sati.

Povezana vest:  Gece: Miler je vrlo značajan za Nemačku