milan_lola_smiljanic_promocijaMilan Lola Smiljanić i zvanično u Partizanu

 

Milan Lola Smiljanić (19.11.1986. 183cm, 81 kg) od danas, pa sledećih godinu dana igraće kao pozajmljen igrač iz Espanjola za crno-bele. To je epilog dogovora kluba, koji je danasu 11.30h i zvanično overen potpisom Smiljanića u FS Beograda. Za crno-bele u prvom mandatu Lola je odigrao 79 mečeva (debitovao 26.3.2005. protiv sutjeske iz Nikšića) i dao 4 gola. Prethodno u Teleoptiku je nastupio na 67 mečeva i postigao 7 golova, dok je za reprezentativne selekcije odigrao ovako:

Povezana vest:  Ferguson: Junajted završio sa kupovinom igrača za ovo leto

A reprezentacija-7 mečeva, 1 gol, U-21 – 32 meča, 2 gola, Olimpijska – 3 meča. U Espanjoli je odigao 49 mečeva…

Smiljanić će biti na vreme prijavljen UEFA i imaće pravo igranja već na sledećem meču protiv Helsinkija u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

-Lepo je vratiti se kući. Došao sam u Partizan sa veliki ciljevima, jer želim da igramo u Ligi šampiona, a da u Srbiji osvojimo duplu krunu – rekao je Smiljanić novinarima na stadionu Partizana.

Povezana vest:  Formira se telo za kontrolu klađenja na utakmice u Srbiji

Pre Smiljanića, Partizan je u ovom prelaznom roku doveo Ivicu Ilieva, Radišu Ilića, Ivana Stevanovića, DŽozefa Kizita i Gorana Galešića.

Fudbaleri Partizana sledeće nedelje igraju protiv Helsinkija prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ukoliko prođu finskog šampiona, pred crno-belima će biti još jedno kolo kvalifikacija do plasmana u takmičenje po grupama.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultat poslednje utakmice 2. kola Premijer lige i tabela

Smiljanić je u Partizan došao kao pozajmljeni fudbaler Espanjola iz Barselone, kluba čiji je član od 2007. godine. Pored ponude Partizana, Smiljanića je u ovom prelaznom roku tražio i španski Valjadolid.

Photo: ataimages.rs