fk_novi_pazarNovi Pazar doveo Vladimira Matića

 

Fudbalski klub Novi Pazar dogovorio je saradnju sa nekadašnjim igračom BSK Borča Vladimirom Matićem i on će se već danas staviti na raspolaganje treneru Saši Štrpcu, potvrdio je radiju Sto plus tim menadžer Novopazaraca Sead Brunčević.

Dvadesetsedmogodišnji vezista sa ofanzivnim karakteristikama priključiće se ekipi na pripremama u Sjenici, a u klubu očekuju da će u naredna tri dana zaključiti spisak pojačanja za nastupajuću sezonu u Prvoj ligi Srbije, koja počinje sredinom avgusta.

Povezana vest:  Grant: Nedostajali su samo golovi

-Matić je veliko pojačanje, a do nedelje će biti poznato hoćemo li uspeti da dogovorimo saradnju sa napadačom Sašom Bogunovićema iz Novog Sada – rekao je Brunčević.

Kao potencijalne prinove na Gradskom stadionu pominju se i štoper Despot Višković koji je prošle sezone igrao u Mađarskoj, kao i vezista Predrag Vujović iz kruševačkog Napretka.

Povezana vest:  Aleksandar Stanojević: Zašlužili smo više od ovoga

-Postoje neke kombinacije sa našim bivšim članom Viškovićem, kao i sa Vujovićem, ali ništa konkretno ne mogu reći po tom pitanju – kazao je Brunčević.

Ekipu Novog Pazara su, ranije, pojačali napadač Miloš Đalac, odbrambeni igrač Ivan Babić, golman Danilo Pustinjaković, dok su se u matični klub vratili Emir Lotinac, Aldin Gurdijeljac, Mirsen Mehmedović, Semir Sadović i Demir Spica.

Povezana vest:  Ančeloti: Protiv Juventusa kao protiv Atletika

Klub su napustili Miloš Stojanović (Zlate Moravce, Slovačka), Ivan Ćirka (BASK), Miloš Živković (Jagodina), Nebojša Skopljak, Nebojša Stanojlović, Salih Hamidović, Petar Jokić, Damir Beširović, Dragan Starčević, Nenad Jovanović i Nenad Simić.

Novopazarci će danas u 18 časova, u Sjenici, odigrati kontrolni meč protiv Zlatara iz Nove Varoši.