Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić i Branko Jovičić rekli su danas da moraju ozbiljno da shvate Irtiš jer samo tako mogu da eliminišu ekipu iz Pavlodara.

-Protivnik nije nimalo naivan, moramo maksimalno ozbiljno da ga shvatimo jer jedino tako nećemo imati problema – rekao je Vujadin Savić novinarima na aerodromu „Nikola Tesla“ uoči puta za Kazahstan.

Zvezda će u četvrtak gostovati Irtišu u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Crveno-bele čeka naporno, višečasovno putovanje, a u Pavlodaru će igrati na terenu sa veštačkom travom, na šta nisu navikli.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati i tabela 15. kola Bundeslige

-Očekuje nas dugo putovanje, ali i veštačka trava na koju mnogo igrača ovde nije naviklo. Ja sam koliko – toliko navikao jer dok sam bio u Šerifu, igrao sam protiv nekoliko ekipa na toj podlozi – kazao je Savić.

On je pohvalio atmosferu u ekipi, za koju je rekao da je „izvanredna“ i „jedna od boljih koju je imao, a bio je u mnogo klubova“.

Povezana vest:  Vučić: Za pobedu na Mundijalu u Rusiji nagrada 10 miliona evra

Novajlija u ekipi Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je da njegov tim čeka teška utakmica.

-Vredno smo radili, analizirali protivnika. Radi se o veoma kvalitetnoj i disciplinovanoj ekipi. Čeka nas i stvarno dug put, ali šta je, tu je. Treba da skupimo snage da odigramo dobru utakmicu u Pavlodaru – rekao je Jovičić.

Poput Savića, Jovičić je pohvalio atmosferu u ekipi i istakao da su ga saigrači lepo primili.

Povezana vest:  Teri se povukao iz reprezentacije Engleske

-Daću maksimum na svakom treningu i utakmici kako bih opravdao očekivanja – kazao je Jovičić.

Utakmica izmedju Irtiša i Crvene zvezde u Pavlodaru igraće se u četvrtak od 16.00 po srednjoevropskom vremenu.