Golman fudbalera Partizana Filip Kljajić rekao je da je njegova ekipa imala loš pristup utakmici protiv Budućnosti, u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i da to ne sme da joj se ponovi. Fudbaleri Partizana plasirali su se sinoć u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u revanšu drugog kola odigrali 0:0 protiv Budućnosti u Podgorici. U prvom meču u Beogradu, crno-beli su pobedili sa 2:0.

Jedan od najzaslužnijih za to što Partizan nije sinoć poražen bio je Kljajić, koji je odbranio četiri odlične šanse Budućnosti.

Povezana vest:  KUP SRBIJE, Crvena zvezda u finalu

-Tako se namestilo… Mi smo odigrali veoma lošu utakmicu, ne znam razlog, ali to moramo da rešimo medju sobom, ne bi smeo da nam se ponavlja ovakav pristup meču. U subotu u prvenstvu nas čeka Mačva, koja će igrati na polukontru ili kontru, a mi u tom duelu moramo da skupimo samopouzdanje za sledeću utakmicu koja nas čeka u Evropi – rekao je Kljajić za klupsku televiziju.

-Pristup je bio jedini razlog takve igre, moramo da vidimo gde je problem i jedno tako možemo da ga rešimo. Ako ovako nastavimo ne piše se dobro nikome, a samim tim ni timu – dodao je golman srpskog šampiona.

Povezana vest:  Vilotić: Prija interesovanje Intera i Lacija, ali ne žurim

Partizan će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Olimpijakosa, a prva utakmica na programu je u utorak od 20.45 u Beogradu.

-Svi znamo kakav je Olimpijakos tim. Igraju konstantno evropska takmičenja, Ligu šampiona i Ligu Evropa. Oni su dobar protivnik, mi moramo dobro da se spremimo, da damo sve od sebe da prodjemo – naveo je Kljajić.

Fudbaler Partizana Petar Djuričković rekao je da ne zna zbog čega je ekipa loše ušla u utakmicu i da je taj duel dobra opomena crno-belima za nastavak takmičenja.

Povezana vest:  Milojević zvanično produžio ugovor sa Zvezdom do 2020. godine

-Bilo je mnogo prostora izmedju naših linija, nismo bili kompaktni, to je osnovni razlog zbog kojeg nam je protivnik u prvom poluvremenu stvorio veliki broj šansi. Mi smo imali samo jednu šansu u prvom poluvremenu. Oni su imali izuzetne šanse, ali ih na našu sreću nisu iskoristili. Ovo je dobra opomena pred nastavak takmičenja u kvalifikacijama. Moramo da se trgnemo i uz veliki rad da ispravimo greške – naveo je Djuričković.