Strelac jedinog gola za Partizan na večerašnjoj utakmici Leandre Tavamba razočaran je porazom od Olimpijakosa, ali ocenjuje da ekipa u revanšu može da izbori plasman u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Mislim da smo utakmicu počeli s velikim poštovanjem prema protivniku, ali je to nestalo tokom utakmice. Uspeli smo da se vratimo, drugo poluvreme je bilo teško, nekako smo se mučili. Mislim da je i sudija na početku poluvremena pogrešio kada nije svirao faul nad Leonardom“, rekao je Tavamba novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Krstajić: Nije bilo sujete i konflikta, napravili smo pravi izbor

„Mislim da smo golove primili zbog nedostatka koncentracije, ali sada moramo da mislimo na revanš“, dodao je on.

Fudbaleri Partizana poraženi su večeras u Beogradu od Olimpijakosa sa 3:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a jedini gol postigao je Tavamba.

„Postigao sam gol, ali meni je bitnije da tim pobeđuje. Danas sam postigao gol, ali smo izgubili, to je fudbal. Nadam se da ću i u revanš postići gol i da ćemo pobediti“, rekao je Tavamba.

Povezana vest:  Nakon Reala, i Barselona menja travu

Novinare je zanimalo da bolje objasni situaciju kada je Leonardo oboren u šesnaestercu Olimpijakosa početkom drugog poluvremena.

„Moraćemo da vidimo snimak i da pregledamo situaciju, ali sve se to dogodilo ispred mene. Mislim da je bio penal, video sam kontakt. Ne znam… Kao da je sudija bio protiv nas u drugom poluvremenu“, rekao je Tavamba.

Povezana vest:  Morinjo: Potrebni su nam dobri napadači

Revanš utakmica između Olimpijakosa i Partizana igraće se za sedam dana u Atini.

„Mislim da možemo da prođemo dalje. Kada sam video kako smo igrali, kako je utakmica tekla, mislim da imamo šanse, samo moramo da budemo koncentrisaniji i da iskoristimo šanse“, zaključio je Tavamba.