Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras u Novom Sadu ekipu Bačke sa 1:0 u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

Vojvodina je od početka meča bila bolji rival na terenu, imala je loptu u svom posedu i stvarala šanse, ali golova nije bilo sve do 83. minuta.

Nemanja Subotić je dobio loptu u šesnaestercu, a on je, gotovo sa gol linije, odigrao povratni pas pred gol protivnika, gde je prihvatio Malbašić i preciznim udarcem doneo pobedu Vojvodini.

Povezana vest:  Zidan se priključio Murinjovom timu

Bačka je od 77. minuta ostala igračem manje, pošto je drugi žuti, odnosno crveni karton dobio Milan Makarić.

Vojvodina je trenutno prva na tabeli domaćeg šampionata sa devet bodova, dok je Bačka i dalje bez bodova.

Fudbaleri Mačve su u gostima ubedljivo savladali Javor sa 4:0.

Sva četiri pogotka fudbaleri Mačve su postigli u drugom poluvremenu, a strelci su bili Miloš Adamović u 61, Bojan Matić u 69 i 83. i Jordan Jovanović u 82. minutu.

Povezana vest:  Skolari: Kosta prvi na listi putnika za Mundijal

Mladost je bila bolja od Rada sa 2:1. Stelci za pobedničku ekipu bili su Saša Jovanović u trećem minutu i Vladimir Radivojević u 14, dok je jedini gol za Rad postigao Vladimir Volkov u 45. ;

Istim rezultatom slavio je i Voždovac protiv Borca.

Golove za Voždovac postigli su Nikola Srećković u 59. minutu i Mihailo Perović dva minuta pre kraja meča. Strelac za čačansku ekipu bio je Igor Savić u 37. minutu.

Voždovac je sakupio sedam bodova i trenutno je drugi na tabeli, dok je Borac, kao i Bačka, i dalje bez bodova. Mladost posle tri odigrane utakmice ima četiri boda, a Rad samo jedan.

Povezana vest:  Abel Braga na klupi Fluminensea

Radnički iz Niša je ranije danas slavio protiv Zemuna sa 2:1.

Radnik je juče kao gost pobedio Napredak sa 2:1, dok su poslednje dve utakmice trećeg kola na programu sutra, a sastaju se Spartak – Partizan i Crvena zvezda – Čukarički.