Fudbaler Partizana ocenili su večeras da je umor igrača oba tima uticao na loš „večiti“ derbi, ali i loš teren na stadionu „Rajko Mitić“.

„Mogu da budem zadovoljan, najbitnije da nismo primili gol, s obzirom da smo odigrali tešku utakmicu pre tri dana. Najbitnije je bilo da sačuvamo mrežu. Bilo je teško po ovom terenu i Boaći je katastrofalno promašio loptu zbog terena“, rekao je Bojan Ostojić.

Povezana vest:  Radnički iz Niša potpisao ugovore sa sedmoricom omladinaca

Partizan i Crvena zvezda igrali su večeras nerešeno bez golova na stadionu „Rajko Mitić“ u sedmom kolu Super lige Srbije.

„Znali da nas čeka težak meč po izuzetno lošem terenu, šteta da derbi prođe bez golova, atraktivnih poteza, sve je to i zbog terena. Zvezda je imala dobre šanse, da je bolji teren išlo bi njima u korist. Sad nam predstoji pauza. Prvenstvo je tek počelo, ima još mnogo da se igra“, rekao je Janković.

Povezana vest:  Dani Alveš: Pričaju kao da je Murinjo izmislio fudbal

„Generalno je bio loš meč i po meni jako dosadan. Mislili smo da će da bude evropski fudbal. Više sanši su stvorili, ali da su bili bolji… Mislim da je 0:0 sasvim ok“, dodao je on.

Defanzivac Nemanja Miletić kazao je da teren otežao pas igru njegovog tima.

„Teren je u izuzetno lošem stanju. Pokušali smo da igramo po zemlji… Derbi sa malo šansi, igralo se tvrdo. Nerešen rezultat je realan ishod. Mislim da su i jedni i drugi zadovoljni“, rekao je Miletić.

Povezana vest:  Lipi bi mogao da bude novi trener Marselja