djordjevic_i_dostanic_kzn_slovanKVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

Dostanić: Slovan je ozbiljan protivnik

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić izjavio je danas da je Slovan iz Bratislave ozbiljan protivnik, ali da je njegova ekipa spremna i da sa nestrpljenjem očekuje naredni meč. Crvena zvezda se sutra u 20.30 sastaje sa Slovanom iz Bratislave, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

-Čeka nas teška utakmica sa ozbiljnim protivnikom. Imali smo prijateljske mečeve u pripremnom periodu i mislim da smo spremni. Ekipa jedva čeka da počne utakmica sa Slovanom. Nadam se da ćemo ostvariti povoljan rezultat – rekao je Dostanić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati 17. kola engleske Premijer lige i tabela

Prema njegovim rečima, Slovan je tim koji zna da igra u Evropi i poznate su njegove dobre i loše strane.

-U evropskim takmičenjima nema favorita. Možda smo mi sada u maloj prednosti, jer igramo pred svojom publikom, ali ne treba da se zaboravi da nas očekuje još jedna utakmica u Bratislavi. Tamo neće biti lako – rekao je Dostanić.

Trener Crvene zvezde nije želeo da kaže šta bi za njega bio povoljan rezultat.

Povezana vest:  POSLE MEČA INTER - CSKA, Stanković: Inter ide dalje

-U Evropi ako ne primite gol ili pobedite, to je veliki plus – objasnio je Dostanić i dodao da u njegovoj ekipi nema povređenih igrača, kao i da smatra da bi bilo mnogo naivno verovati da će Slovan igrati u Beogradu sa oslabljenim sastavom.

ratko_dostanic_kzn_slovanKapiten Crvene zvezde Slavoljub Đorđević pozvao je navijače da pomognu ekipi u meču sa slovačkim timom.

-Gledali smo Slovan i ne bih nikoga posebno izdvojio. Imaju odličnu odbranu, čiji igrači postižu golove – rekao je Đorđević i priznao da mu je najveća čast u životu što je kapiten „crveno-belih“.

Povezana vest:  Španski mediji: Gde je granica za Mesija?

Prema njegovim rečima, ove sezone postoji pritisak da se ostvari što bolji rezultat.

-Drago mi je da postoji pritisak, jer to znači da se Crvena zvezda vratila na stari put. Zato je i najteže igrati u Zvezdi, ali i najlepše – rekao je Đorđević.

Klub je saopštio da će se za meč sa Slovanom preduzeti posebne meere obezbeđenje, kao i da prodaja karata ide veoma dobro i da očekuju oko 30.000 do 35.000 gledalaca.

 

Photo: ataimages