Golman fudbalskog kluba Partizan Vladimir Stojković rekao je da mu je teško posle poraza od Dinama iz Kijeva i da smatra da je njegova ekipa zaslužila više u večerašnjoj utakmici.

„Nemam šta da kažem. Posle ovakve utakmice i ovog šoka, teško je bilo šta reći. Treba biti pametan i znati šta reći. Stvarno je teško, ali moralo je izgleda tako“, rekao je Stojković novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana ispustili su večeras u Beogradu dva gola prednosti i izgubili od Dinama iz Kijeva sa 2:3, u utakmici drugog kola Grupe B u Ligi Evropa.

Povezana vest:  Zof: Juventusu je potreban napadač za LŠ

„Ušli smo u utakmicu sa željom i motivom, krenuli smo na protivnika koji je favorit i najbolja ekipa u grupi… Da li smo mislili lako ćemo, 2:0 je oduvek najteži rezultat. Mislim da smo zaslužili više, ali to je fudbal, to je danas bila božja volja“, rekao je Stojković.

Partizan je treći na tabeli sa jednim bodom, koliko ima i Skenderbeg. Dinamo je prvi na tabeli sa šest bodova, a na drugom mestu Jang Bojs ima dva.

Povezana vest:  Soldado sprečio iznenađenje u Valensiji

U trećem kolu 19. oktobra Partizan će igrati u Elbasanu protiv albanskog Skenderbega, a Dinamo će u Kijevu dočekati Jang Bojs.

„Pobeda u Albaniji i sve je zaboravljeno“, rekao je Stojković.

I Bojan Ostojić je naveo da mu je teško posle poraza.

„Iskreno, ne znam šta je razlog pada u igri u drugom poluvremenu. Izašli smo da igramo kao prvo, ali nešto se poremetilo u ekipi… Nismo smeli da dozvolimo da izgubimo“, rekao je Ostojić.

Ni Nemanja Miletić nije umeo da objasni šta se crno-belima dogodilo u drugom poluvremenu.

Povezana vest:  Španija prvi favorit na Euru 2012 po kladionicama

„Prvo poluvreme je bilo izvanredno, poveli smo sa 2:0, dominirali smo. Iako smo se dogovorili u svlačionici da nam se ne ponavljaju neke greške, opet smo primili dva gola kao protiv Rada… Vruća je glava, ne znam koju bih pravu reč upotrebio“, rekao je Miletić.

„Ovo što se večeras desilo prvo sebi ne mogu da oprostim. Ovo je neverovatno, da primimo tri gola za 40 minuta… To je nedopustivo“, dodao je on.