pozdrav_fudbaleraDostanić: Nije sve još gotovo; Delije pozdravile igrače!

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić izjavio je posle poraza od Slovana (1:2) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope da još uvek nije sve gotovo i da njegov tim ima šansu u revanšu u Bratislavi. Tokom meča je moglo da se čuje i da navijači traje njegov odlazak ali takvo mišljenje je bilo podeljeno na Markani. Naime, odlazak Dostanića traćen je sa istoka I zapada dok su navijači, popularne delije, branili igrače.

Povezana vest:  Raosavljević: Petkoviću, sram te bilo

-Napravili smo dosta grešaka u igri, naročito kod primljenih golova. Prvi gol je došao iz auta, a drugi iz kornera. Takve stvari ne smeju da nam se dešavaju. Moramo da ispravimo mnogo toga do revanša. U svakom slučaju smatram da imamo šanse za prolazak dalje. Nije sve gotovo jer nas očekuje još jedan meč – rekao je Dostanić posle utakmice.

Povratnik u tim Ognjen Koroman pretrčao je kilometer na utakmci a bio je na svakom delu terena. Ulazio u duel sa skro svim fudbalerima Slovana. Ipak, Koroman je delovao razočarano.

Povezana vest:  Okružno tužilaštvo pokrenulo istragu protiv Gerera

-Očekivao sam bolju utakmicu. Ovo je težak poraz za sve nas, ali je tek početak sezone. Slovan je iskusnija i zrelija ekipa od nas i mogu da prihvatim krivicu na sebe jer sam najodgovorniji u timu. Razočarali smo navijače, ali ćemo u revanšu sigurno pružiti više – rekao je Koroman.

Golman Saša Stamenković smatra da trener Dostanić nije zaslužio skandiranje na kraju utakmice.

Povezana vest:  Ronaldov dres prodat na aukciji za 1,3 miliona dinara! Može li Mesi da donese više?

-Svi smo krivi za ovu blamažu i ne treba sada da se napada trener. Naišli smo na boljeg rivala u ovom trenutku, ali imamo još jednu utakmicu da se iskupimo – rekao je Stamenković.

Posle meča delije sa severa tražili su od navijača da se okupe ispred severne tribine što su I učinili a jedni druge su pozdravili. Ipak, kiso izraz na licima fudbalera Zvezda dovaljn je pokazatelj da ni oni nisu bili zadovoljni igrom.

PHOTO: ataimages.rs