Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić našao se danas na spisku reprezentacije Srbije za novembarske prijateljske utakmice protiv Kine i Južne Koreje. Spisak koji je objavio Mladen Krstajić čini 24 igrača, a medju njima je, izmedju ostalih, i fudbaler Liverpula ;Marko Grujić, nekadašnji član selekcije Srbije do 20 godina koja je postala šampion sveta.

Selektor Slavoljub Muslin je smenjen, a ekipu će protiv Kine i Južne Koreje i do pronalaska novog rešenja voditi ;Mladen Krstajić, član stručnog štaba nacionalnog tima. Reprezentacija Srbije će 10. novembra igrati protiv Kine u Guangdžouu, a potom će se četiri dana kasnije u Busanu sastati sa Južnom Korejom.

Povezana vest:  Krstajić o spisku: Ne postoji tu ništa lično

Golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Predrag Rajković (Makabi) i Aleksandar Jovanović (Arhus).

Odbrana: Antonio Rukavina (Viljareal), Branislav Ivanović (Zenit), Nikola Maksimović (Napoli), Matija Nastasić (Šalke), Duško Tošić (Bešiktaš), Jagoš Vuković (Olimpijakos), Miloš Veljković (Verder), Aleksandar Kolarov (Roma) i Ivan Obradović (Anderleht).

Sredina terena: Luka Milivojević (Kristal palas), Nemanja Matić (Mančester junajted), Nemanja Gudelj (Tjandjin), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Adem Ljajić (Torino), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Ljubomir Fejsa (Benfika) i Marko Grujić (Liverpul).

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati utakmica 26. kola Premijer lige i tabela

Napad: Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburg), Aleksandar Mitrović (Njukasl) i Aleksandar Prijović (PAOK).

Srbija će duele sa Kinom i Korejom iskoristiti kao pripremu za Svetsko prvenstvo koje će se sledeće godine održati u Rusiji, a rivale u grupi na Mundijalu dobiće na žrebu 1. decembra u Moskvi.