Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović zahvalio je doskorašnjem selektoru Slavoljubu Muslinu za sve što je učinio za nacionalni tim.

„O Slavoljubu Muslinu ne mogu da nađem dovoljno lepih reči za ono što je uradio za mene u mojoj karijeri. Njemu veliko hvala, veliko kao Rusija. I za plasman na Svetsko prvenstvo. Što se tiče politike Saveza, mi smo svi ovde za dobrobit fudbala kako bi rezultati bili još bolji i nadamo se da će u budućnosti biti i bolji rezultati i bolja igra“, rekao je Ivanović novinarima u Staroj Pazovi.

Povezana vest:  Vojvodina protiv Spartaka, OFK sa Jagodinom

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Staroj Pazovi pred prijateljske utakmice sa Kinom i Južnom Korejom, ali bez doskorašnjeg selektora Slavoljuba Muslina zbog sukoba sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom.

Umesto Muslina reprezentaciju će predvoditi vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić.

„Mi igrači smo tu da mu pomognemo i olakšamo posao. Nastavljamo put prema Rusiji, naredna dva meča treba da nam posluže da se upoznamo sa različitim selekcijama i na najbolji način ih iskoristimo u pripremi za Rusiju“, rekao je Ivanović.

Povezana vest:  Vigan pobegao sa dna tabele Premijer lige

On je kazao da u reprezentaciji nikada nije bilo perioda bez pritiska.

„Nikada, a dugo sam u reprezentaciji, nije bilo perioda bez pritiska.Uvek je postojao neki naboj, neka tenzija. To je u fudbalu normalno. Na nama je da sve pokažemo na terenu, jer on je jedino merilo uspeha“, rekao je Ivanović.

Srbija će 10. novembra igrati protiv Kine u Guangdžou, a četiri dana kasnije u Busanu protiv Južne Koreje.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Grupa A: Inter i Totenhem osigurali osminu finala