kaka_adidasMurinjo održao sastanak sa Kakom

 

U subotu ujutro oko osam sati brazilski fudbaler Kaka (28) pojavio u losanđeleškom hotelu u kojem su odseli igrači Real Madrida. Brazilac se priključio ekipi Žoze Murinja. Nije odradio prvi, jutarnji trening u subotu, ali jeste drugi, večernji.

Bitnije od toga je da je, čim je Kaka stigao, portugalski trener održao sastanak sa zvezdom i drugim najskupljim igračem kluba. Zanimalo je Portugalca lično stanje, kako psihičko, tako I fizičko, odnosno problemi sa sportskom hernijom, koji su mu tokom prošle sezone izazivali ozbiljne probleme u trbušnom zidu.

Povezana vest:  Bivša Istočna Nemačka bolja od nekadašnjih prvaka sveta

Kaka je sa sobom doneo izveštaj Žose Luisa Runka, koji je bio nadležan za tretiranje njegovog problema dok je bio u kadru brazilske reprezentacije uoči i tokom SP, i koji je posle turnira izjavio da je Kaka u Južnoj Africi igrao sa 85% kapaciteta.

S obzirom na činjenicu da se, po svemu sudeći, problem sa oporavkom dobro razvija, Murinja je zanimalo stanje motivacije Brazilca.

Povezana vest:  Pokrenut predstečajni postupak u FK Vojvodina

Madridski dnevnik Marka piše da je Kakin nivo motivacije na visokom nivou i da u drugoj sezoni želi opravdati ogroman novac koji je Florentino Perez uložio u njega.

Ni Žoze Murinjo, navodi isti izvor, više nema nikakvih dilema: uveren je da će iz Kake moći da izvuče maksimum koji je brazilskoga ofanzivnog igrača krasio u najboljim danima, dok je igrao u Milanu.

Povezana vest:  Vermezović: Falio je samo gol da prelomimo meč