Trener fudbalera Partizana rekao je danas da u Super ligi Srbije nema lakih utakmica i da u predstojeći duel protiv Napretka crno-beli moraju da budu maksimalno koncentrisani i da idu na pobedu.“Moramo da se maksimalno koncentrišemo, jer Napredak je ozbiljna ekipa koja jako dobro igra kontre i odlično se brani. Ne smemo da dozvolimo Crvenoj zvezdi da ; odmakne, odnosno moramo da u derbi uđemo sa makar istom bodovnom razlikom kao sada, tako da u Kruševac idemo na pobedu“, rekao je Đukić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati i tabela drugog kola Super lige Srbije

Partizan će sutra gostovati u Kruševcu ekipi Napretaka, samo tri dana posle ubedljivog poraza od 4:1 u Kijevu od Dinama.

„Mislim da taj poraz neće stvarati probleme… Kada pogledate rezultat 4:1 pomislite da je bila velika nesreća, ali fudbalski nije bila. Po igri smo bili egal protivnik, kako u posedu, tako i u šansama… Golovi su ti koji odlučuju utakmicu i tom u tom kontekstu nismo bili koncentrisani. Nismo bili dovoljno dobri. Nismo bili na visina zadatka u odbrani. Izgubili smo utakmicu koju možete da izgubite, jer smo se već plasirali i ona ne boli toliko“, rekao je Đukić.

Povezana vest:  Samjuel Eto: Ima li smisla da igram na Svetskom prvenstvu!?

Trener crno-belih rekao je da ga raduje dobra igra Sejdube Sume na gostovanju u Kijevu i izrazio nadu da će tako igrati u kontinuitetu.

On je dodao da još uvek ne zna s kojim timom će igrati protiv Napretka, zbog velikog broja povreda, ali da će „svako ko bude izašao na teren pružiti maksimum“.

Povezana vest:  Holanđani odredili sastav za EP

Upitan koga bi voleo da njegova ekipa dobije na žrebu za šesnaestinu finala Lige Evropa, Đukić je rekao da ne razmišlja o tome, jer je „ponedeljak daleko“.