fk_rad_oprema_patrikRad izgubio od Verdera u prijateljskoj utakmici

 

Fudbaleri Rada izgubili su večeras od Verdera iz Bremena sa 0:2, u prijateljskoj utakmici u austrijskom Bad Valtersdorfu. Verder je poveo autogolom Aleksandra Pantića u 81. minutu, a konačan rezultat postavio je Aron Hunt, dva minuta kasnije.

U prvom poluvremenu Verder je najopasniji bio iz prekida, ali je golman mlade reprezentacije Srbije Branislav Danilović uspeo da sačuva svoju mrežu. Beogradski superligaš je u prvom delu imao prilike preko Andrije Kaluđerovića i Milana Prše, ali oni nisu bili precizni.

Povezana vest:  Trenerska fudbalska vrteška

Verder je u drugom poluvremenu krenuo angažovanije, ali su prvi do šanse došli „građevinari“, ponovo preko Kaluđerovića, a nakon propuštene prilike Uroša Delića Verder je poveo. Defanzivac Pantić je u pokušaju da izbaci loptu iz kaznenog prostora pogodio svoju mrežu. Dva minuta kasnije Hunt je šutirao sa 25 metara, a lopta je završila u gornjem levom uglu gola beogradske ekipe.

Povezana vest:  Baždarević novi trener Sošoa

Rad: Danilović, Todorovski, Ranđelović, Pajović, Leković, Raspopović, Milivojević, Stanojević, Luka, Pršo, Kaluđerović. Igrali su još: Kojić, Koković, Dimitrijević, Delić, Pantić, Malbašić, Stojljković.

Verder: Milic, Fric, Marin, Predl, Kros, Vagner, Jensen, Frings, Pizaro, Nimajer, Baroš. Igali su još: Korzo, Hunt, Bargfrede, Husejinović, Arnautović, Rozenberg, Almeida.