Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić optužio je danas predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slavišu Kokezu da na svaki način želi da nanese štetu tom klubu i da ne može da podnese uspehe crveno-belih.

„Gospodin Kokeza ne može da podnese da je njegovim odlaskom iz Crvene zvezde krenula renesansa našeg voljenog kluba. On nije bio dorastao odgovornom zadatku i narod ga je oterao iz našeg kluba. Ostavio je Zvezdu u ruševinama, s velikim dugovima, devastiranom infrastrukturom i izgubljenom UEFA licencom“, naveo je Terzić u saopštenju dostavljenom medijima.

Povezana vest:  Milan spremio klauzulu o dobrom ponašanju za Balotelija

Kokeza je u jednom intervjuu nazvao Terzića „menadžerom na privremenom radu u Crvenoj zvezdi“ i ponovio da nije u sukobu s tim beogradskim klubom ni njegovim čelnicima.

Terzić je naveo da Zvezda ove godine „igra sezonu snova“, najuspešniju u poslednjih 25 godina, pošto je izborila plasman u drugu fazu Lige Evropa, ali i jer je osvojila titulu jesenjeg šampiona u Super ligi sa devet bodova prednosti nad Partizanom.

Povezana vest:  Kros: Ronaldo je najbolji na svetu

Dodao je da je „ukupan dug kluba prepolovljen“, da se oko stadiona obavljaju infrastrukturni radovi, kao i da je napravljen novi trening kamp za omladinsku školu.

„Vratilo se poverenje u Crvenu zvezdu, euforija i zadovoljstvo je među našim navijačima. Gospodin Kokeza, odnosno njegova sujeta, ne može to da podnese i koristi svaki dostupan mehanizam da nanese štetu Crvenoj zvezdi. Umesto da se u svom novogodišnjem intervjuu bavi svojim poslom, on se bavi Crvenom zvezdom i plasira neistine za koje svi sportski ljudi znaju da su notorne laži“, rekao je Terzić.

Povezana vest:  Prandeli: Mladi treba da formiraju tim u Seriji B

On je dodao da će Zveda Kokezi „na njegove laži odgovoriti kada za to dođe vreme“, pošto ne želi da opterećuje ljude glupostima za vreme novogodišnjih praznika.