beckam_adidas_dizajnerBekam još čeka odgovor Galaksija, i dalje želi u Evropu

 

Engleski fudbaler Dejvid Bekam još nije izgubio nadu da će tokom pauze u prvenstvu SAD napustiti Los Anđeles Galaksi i igrati na pozajmici negde u Evropi. Bekam je prethodne dve sezone proveo na pozajmicama u Milanu, ali je uprava Galaksija ranije saopštila da ne namerava da mu to ponovo dozvoli.

Povezana vest:  Upravni odbor Zvezde podržao Stojadinovića

Razlog je taj što je zbog povrede Ahilove tetive u Milanu propustio prvih šest meseci prošle sezone u američkom prvenstvu. Želja Bekama da se ponovo izbori za mesto u reprezentaciji Engleske, ipak, navela ga je da bez obzira na protivljenje Galaksija zatraži novi zimski angažman u Evropi. Mediji spekulišu da je najveće interesovanje za 35-godišnjeg vezistu pokazao Totenhem, koji bi Bekama pozajmio makar i na dva meseca.

Povezana vest:  Malaga efikasna protiv Granade

-Čekamo odluku Galaksija. Pozajmica bi bila kratkotrajna, do početka Em-El-Es (MLS) sezone u SAD – navela je u današnjem saopštenju Bekamova marketinška agencija, koja je objavila i da je Totenhem samo jedan od zainteresovanih timova.

-Nismo se upuštali u ozbiljne pregovore, pošto još čekamo odluku iz Los Anđelesa – istakla je agencija.

Bekamu će naredna sezona biti poslednja od pet u Los Anđelesu. Prethodno je igrao za madridski Real, a karijeru je počeo u Mančester junajtedu, kako je ranije rekao, jedinom timu u Engleskoj u kome bi igrao.

Povezana vest:  Fudbaleri Jagodine otišli na Zlatibor na pripreme

Bekamov deda Džozef Vest, međutim, bio je osvedočeni navijač Totenhema, koji će 16. januara u Premijer ligi igrati sa Mančester junajtedom.