Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ocenio je danas su polovične šanse da Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (Uefa) promeni odluku o zatvaranju stadiona „Rajko Mitić“ za utakmicu protiv CSKA u Ligi Evropa.

-Realno šanse su 50:50 da komisija za žalbe prihvati našu žalbu. Svesni smo da ne stojimo baš najbolje, da imamo podebeo dosije u Uefi, ali i da imamo argumenata u našu korist – rekao je Terzić novinarima u Beogradu.

Povezana vest:  Gigs: Nisam u svađi sa Mojsom

Uefa je prethodne nedelje suspendovala stdion Crvene zvezde za utakmicu protiv CSKA zbog isticanja transparenta podrške i uzvikivanja imena osudjenog generala Ratka Mladića na meču sa BATE-om u Borisvu.

-U četvrtak nam ističe rok do kada treba da pošaljemo dopis Uefi u kom zahtevamo nam dostave odluku sa sve obrazloženjem. Kada to dobijemo imamo rok tri dana da najavimo žalbu, i još dodatnih pet dana da pošaljemo žalbu – rekao je on.

Povezana vest:  Mundijal je magnet za prostituciju i drogu

Terzić je ocenio da će se konačna odluka znati do kraja januara. Zvezda će 13. februara na svom stadionu od 18.00 dočekati CSKA iz Moskve u Ligi Evropa.