Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tubaković rekao je danas da je njegova ekipa dobila teške protivnike u Ligi nacija, novoformiranom takmičenju Evropske fudbalske unije.

-Iskren da budem, nisam baš zadovoljan današnjim žrebom. Očekivali smo protivnike sa kojima bismo mogli lakše da igramo – rekao je Tumbaković nakon što je Crna Gora za protivnike u Ligi nacija dobila Srbiju, Rumuniju i Litvaniju.

Povezana vest:  Dostanić očekuje pobedu protiv Borca

-Medjutim, ispostavilo se da ćemo ponovo morati da igramo sa Rumunima, uvek neugodnom reprezentacijom, Srbijom, koja je učesnik Svetskog prvenstva i sa njihovom snagom smo svi veoma dobro upoznati. Na kraju, tu je i ekipa Litvanije, koja je neki naš nivo – dodao je Tumbaković, prenele su Vijesti.

Tumbaković je naglasio da će Crna Gora pokušati da se „mobiliše i pripremi“ za utakmice.

Povezana vest:  Milinković novi igrač Jagodine

-Ako ništa drugo, pokušaćemo da budemo ravnopravni svim rivalima. Tako nešto smo već jednom uspeli da uradimo tokom prethodnih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo kada su u grupi sa nama bile favorizovane ekipe Poljske i Danske, pa čak i ekipa Rumunije – rekao je selektor Crne Gore.

Takmičenje, koje je Uefa zamislila kao zamenu za do sada igrane prijateljske mečeve, igraće se u septembru, oktobru i novembru ove godine.

Povezana vest:  FIFA daje svim članicama ukupno 200 miliona dolara