FK_Partizan_logoREZERVISTI PARTIZANA POBEDILI SINĐELIĆ

Sinđelić – Partizan 0:3 (0:2)

 

Strelci: 0:1 Ahmed Saladin Said u 22, 0:2 Šćepović u 30. (iz penala) i 0:3 Drpljanin u 80. minutu.

Stadion: Sinđelića.

Gledalaca: 300.

Sudija: Srđan Jovanović (Beograd).

Žuti kartoni: Banjac u 43’ i Jeftić u 76’ (Sinđelić), a Brašanac u 46’ (Partizan)

SINĐELIĆ: Miljković, Božović, Ržić, Bajić, Jevtić, Mitić, Njegić, Banjac, Ćosović, Blagojević, Jovanović.

Igrali su još: Mladenović, Škorić, Memović, Popović, Stevanović, Kordolup, Bjelić, Đorić, Bućković, Salević.

PARTIZAN: Radosavljević, Miljković, Ostojić, Nastasić, Stanković, Davidov, Brašanac, Mijić, Bogunović, Ahmed Saladin Said, Šćepović.

Igrali su još: Živković, Krneta, Boljević, Leković, Kamberović, Ranđelović, Babović, Galešić, Drpljanin i Vučinić.

Povezana vest:  Lalatović: Bila bi nepravda da nismo pobedili

Posle jučerašnje pobede u Helsinkiju, „ostatak“ tima Partizana je danas gostovao na Pašinom brdu starom beogradskom klubu Sinđeliću.

Odmah da kažemo da je utakmica odigrana na prilično renoviranom stadionu i terenu „Sinđe“, koji planira da uradi još mnogo toga na „umivanju“ svog objekta.

I na terenu su momci trenera Đukanovića pružili dobar otpor crno-belima, ali crno-beli su ipak dosta kvalitetniji, a to su danas i pokazali.

Svih 90 minuta, po velikoj sparini, diktirali su tempo, napadali i nijednom nisu dozvolili protivniku da uputi šut ka golu Radosavljevića i Živkovića.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Reprezentativci Italije u neizvesnosti oko sastava tima

U timu crno-belih danas je na teren istrčao momak koji se zove Ahmed Saladin Said, došao je na probu iz Etiopije i igra na mestu špica. Da je dobar igrač pokazao je već u 23’ kada je posle odličnog centaršuta Šćepovića sa leve strane, sačekao loptu na drugoj stativi i glavom u skoku „vratio golmana“ za vođstvo od 0:1. Pre vođstva, po jednu veliku priliku imali su Šćepović (šut pored gola sa 10 metara) i Brašanac u 21’ (izvanredan šut sa 25 metara pod prečku).

Crno-beli su nastavili u tom ritmu i već u 28’ Said je bio ponovo u šansi, ali mu je golman Miljković odlično odbranio šut.

Povezana vest:  KUP ITALIJE, Roma brani prednost u Udinama

Međutim, u 30’ napravljen je penal nad Davidovim, a Šćepović je iz drugog pokušaja postigao gol za 0:2, pošto mu je golman prvi put odbranio šut, a Šćepović je odbijenu loptu sproveo u mrežu. Do kraja poluvremena su još Nastasić (izvanredan šut sa 30 metara) i Stanković (šut pored gola posle kornera) mogli da uvećaju vođstvo.

Drugo poluvreme je proteklo u sličnom tonu uz mnoštvo izmena na obe strane, a tačku na i stavio je Drpljanin u 80’, posle izvanrednog prodora Vučinića (nanizao nekoliko igrača ) i sjajne asistencije.