Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da veruje u ekipu i da misli da će njegovi fudbaleri biti spremni za nastavak sezone i da više ne treba da se govori o odlasku Gelora Kange iz kluba.

-Koga nema, bez njega se mora i može. Imamo igrače koji su vredni, verujem u celu ekipu. Daćemo sve od sebe i mislim da ćemo biti spremni za nastavak prvenstva. Radim sa igračima koje imam i mislim da imamo kvalitet da nastavimo tamo gde smo stali – rekao je Milojević u razgovorima sa novinarima u Antaliji.

Zvezda je završila pripreme u Turskoj i u utorak će početi drugi deo sezone, utakmicom sa CSKA u Ligi Evropa. Crveno-bele je napustio Gelor Kanga koji je prešao u Spartu iz Praga, dok su dovedeni El Fardu Ben i Stefan Hajdin.

Povezana vest:  Lalatović: Zaslužili smo sreću u Novom Pazaru

Odlazak Kange nije nadomešten dolaskom novog igrača na poziciji plejmejkera.

-Kanga je izuzetno dobar igrač, doprineo je Zvezdi i ta stranica treba da se zatvori. Ne treba svaki drugi dan pričati o njemu. On više nije naš igrač. Želimo mu sve najbolje i puno sreće. To je trebalo da se desi – kazao je Milojević.

Po njegovim rečima, sportski direktor Mitar Mrkela i generalni direktor Zvezdan Terzić „pokušavaju da urade sve što je do njih“ da se Zvezda pojača.

Povezana vest:  Bez golova u derbiju Milana

-Ben može da nam pomogne, a Hajdin je naše dete koje je pružalo dobre partije. Očekujem više i od mladjih igrača koji će da porastu još više. Imamo dubinu u omladinskoj školi, što me posebno raduje – rekao je on.

Milojević je naveo da je zadovoljan uradjenim tokom priprema.

-Izuzetno sam srećan što sam trener ovakvim momcima. Sada nam ostaje samo da se osvežimo, jer nam svežina nedostaje, za utakmicu koja nas čeka u utorak – kazao je trener crveno-belih.

On je rekao da očekuje da do utakmice sa CSKA ne bude problema.

Povezana vest:  Djukić: Spartak dolazi u nezgodnom trenutku

-Pripremni je period, konstantno smo imali po dva treninga dnevno, koji nisu bili laki. Imaćemo više od 20 utakmica u tri meseca i moraćemo da budemo apsolutno fizički dominantni i spremni da bismo mogli da pružimo ono što treba – rekao je Milojević.

Vladan Milojević je istakao da je ekipa vredno radila i da će dati sve od sebe kao i do sad, uz maksimalan trud, što je jedino što može da obeća. Crvena zvezda će u utorak od 18.00 na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati CSKA u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.