cesc_fabregasBarselona traži novog igrača veznog reda, Fabergas odlučio da ostane u Arsenalu

 

Španski šampion Barselona tražiće novo pojačanje u veznom redu nakon što je Cesc Fabregas odbio ponudu za dolazak u Španiju i odlučio da ostane u Arsenalu.

Fabregasov menadžer u petak je objavio da je mladi vezni igrač odlučio da ostane u Londonu, čime je prekinuo priče o dolasku u Barselonu.

Povezana vest:  Nikolić: Ratnički na Bugare, ali nije "biti ili ne biti"

Dnevnik „Sport“ tvrdi da postoji „tajni dogovor“ između Barselone i Arsenala, po kojem će klub iz Londona konačno pustiti Fabregasa da se vrati na Kamp Nou u leto 2011, prenosi DPA.

„Sport“ navodi da je Fabregas idealna zamena za Barseloninog plejmejkera Ćavija, koji ima 30 godina. Ali, anketa „Sporta“ otkriva da su navijači Barselone umorni od sapunice, koja je počela u još pre dva leta, dakle 2008. Više od 58 posto navijača izjasnilo se da Barselona ne treba da dovede Fabregasa na leto sledeće godine.

Povezana vest:  Zaposleni u Partizanu: Plate nismo primili mesecima

Fabregas je napustio mladi tim Barselone 2003. kada je imao 16 godina, i otišao je u Arsenal. Barselona nije dobila nikakvo obeštećenje, pa se navijači ne slažu s namerom čelnika kluba da potroše mnogo novca kako bi ga vratili na Kamp Nou.

Trener Pep Gvardiola silno je želeo da Fabregasa dovede u Barselone i bio je vidno razočaran nakon što je saznao za njegovu odluku.

Povezana vest:  Nikolić: Daćemo sve od sebe da iskoristimo ovu šansu

Gvardiola će sada pokušati da pronađe novo rešenje u sredini terena, a mediji navode da je Nemac Mezut Ozil najbliži potpisivanju ugovora.