Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da predstojeća utakmica protiv Voždovca neće biti ni malo laka za njegovu ekipu i istakao da na crveno-bele ne utiče prednost od 11 bodova u odnosu na Partizan.

„Jedna utakmica koja je niti lakša, niti teža u odnosu na sve ostale utakmice koje igramo. Voždovac je mlada i poletna ekipa, koja je znala da napravi dosta problema Zvezdi u prošlosti, pogotovo ta prošlogodišnja utakmica… Znamo kako je sve bilo i šta se dešavalo posle toga. To je ekipa koja želi da igra fudbal… Neće biti ni malo laka utakmica, kao što nije bila nijedna do sad“, rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Umro Bruno Metsu

Fudbaleri Zvezde sutra dočekuju Voždovac u utakmici 25. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli su lideri šampionata sa 63 osvojena boda, odnosno ima 11 bodova više od drugoplasiranog Partizana. Na drugoj strani, Voždovac je šesti sa 39 bodova.

Milojević je naveo da nema povređenih igrača i da će pred meč znati koji će tim izvesti protiv Voždovca.

„Lepa prilika da dođe publika da podrži ove momke u što većem broju da nam pruži podršku za sutrašnju utakmicu“, rekao je Milojević.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati i tabela drugog kola Serije A

Trener Zvezde je istakao da njegova ekipa ne sme da razmišlja o bodovnoj prednosti.

„To je 11 bodova, ali nije 11 bodova. Ne utiče to na nas. Mi ne možmo da pravimo kalkulacije, hoćemo da damo sve od sebe na svakoj utakmici, da radimo ono što treba da radimo i da rastemo iz utakmice u utakmicu. Ne razmišljamo o bodovnoj razlici. Jednostavno, ne smete da razmišljate o tome jer će vas odvesti u nekom sasvim drugom pravcu… Meni je najbitnije kako ćemo mi da izgledamo“, rekao je Milojević.

Povezana vest:  Umesto da igra PlayStation Runi obavlja kućne poslove

Zvezdu je ranije ove nedelje napustio Ričmond Boaći, koji je prešao u kineski klub Đangsu Suning.

Milojević je naveo da je Boaći dosta dao Zvezdi. „Boaći je veliki profesionalac, džentlmen u svakom pogled… Ostavio dubok trag i svi ćemo ga nositi u srcima, ali život teče dalje“, rekao je Milojević.

Utakmica između Zvezde i Voždovca igra se sutra od 16.30 na stadionu „Rajko Mitić“.

Ulaz je besplatan za sve navijače koji na stadion ponesu Zvezdin šal.