partizan_slavlje_helsinkiPRIJATELJSKI MEČ

Partizan igra sa PAOK – om!

 

Posle svih stresova prethodnih dana, najpre od mečeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa onda i od žreba za istu, danas crno-beli odleteše put Soluna na meč relaksacije sa bratskim klubom iz Soluna – PAOK-om.

Mečevi Partizana i PAOK-a su već odavno puni emocija, jer je i vrapcima poznat odnos navijača oba kluba. I današnji meč će proteći u istom tonu, a sve se podvodi pod slogan – Iste boje, ista vera!

Povezana vest:  Čelsijev lekar Eva Karneiro u nemilosti kluba

Jedina „falinka“ je eliminacija PAOK-a od Ajaksa, što bi, da se nije desilo, napravilo zaista atmosferu za pamćenje. Ipak, fanovi PAOK-a, malo „uzdrmani“ ispadanjem od Holanđana, potrudiće se da se pokažu, kao dobri domaćini i kakvo prijateljstvo i ljubav vlada između navijača oba kluba. Navijači crno-belih, pak, pohrlili su u velikom broju ka Solunu, pa se očekuje spektakl, koji će prevazići i onaj iz 2008. kada je Partizan poslednji put gostovao u Solunu.

Povezana vest:  Real želi da angažuje Morinja na leto

Da bi se prijateljski odnosi još više produbili, sledeći domaćini trebalo bi da budu crno-beli iz Beograda i da ugoste Solunce na stadionu podno Topčiderskog brda.

Inače, meč počinje u 19.30h po našem vremenu (20.30 po grčkom).