Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da u ekipi niko ne razmišlja o velikoj bodvnoj prednosti na tabeli Super lige Srbije, već da se koncentriše uvek na sledećeg protivnika.

„Ne razmišljamo o tome (14 bodova prednosti), nemam očekivanja od toga koliku razliku želimo da ostvarimo. Za mene su sve ekipe na tebeli iste, imaju isti broj bodova. U ovom trenutku razmišljamo samo o narednoj utakmici i o tome kako da osvojimo nova tri boda“, rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Crvena zvezda dočekaće sutra kruševački Napredak u 27. kolu Super lige Srbije.

„Ovo je treća u niz utakmica koju igramo sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne. Dolazi nam protivnik koji je stabilan u svim sferama, jedna dobra ekipa sa kvalitetnim pojedincima. Imaju svoj stil igre i pružaju pođednako dobre partije i na strani i na domaćem terenu. Porazili su nas u prvom delu prvenstva i to dodatno govori o njihovom kvalitetu. Za nas je najbitnije da se najbolje moguće spremimo za tu utakmicu“, rekao je trener Zvezde.

Povezana vest:  Roma bez Vučinića gostuje kod Palerma

„Vremenske prilike nam idu u prilog, dolazi lepše vreme i očekujemo da navijači dođu u što većem broju i da nas podrže. Uvek nam je draže kada ih ima mnogo, kada daju mojim momcima vetar u leđa jer su oni to i zaslužili. Nema dileme da će nas i na sutrašnjoj utakmici bodriti kako samo oni umeju“, dodao je Milojević.

Povezana vest:  FSS zabranio igračima da daju izjave

Rekao je i da još ne zna koju će postavu izvesti na teren u sutrašnjoj utakmici, ali se osvrnuo i na stanje terena u Super ligi Srbije.

„Vremenski uslovi bili su jako loši u prethodnom periodu, pa nismo ni mogli da očekujemo da će tereni biti u boljem stanju, ali uslovi su isti za obe ekipe. Zato fudbal i jeste interesantan, igra se u svim vremenskim uslovima, i na plus 30 stepeni i na minus 10. Ne obaziremo se na to, svaka ekipa mora da bude prilagodljiva. Nekada morate da promenite način na koji ste zamislili da igrate baš zbog tih stvari. Naravno da je mnogo lakše igrati na boljem terenu, pre svega zato što onda uglavnom ne dolazi do povreda, ni naših, ni protivničkih igrača“, dodao je trener Zvezde.

Povezana vest:  Roura: Ne smemo da upadnemo u zamku opuštanja

Utakmica između Crvene zvezde i Napretka igraće se sutra od 18.30 na stadionu „Rajko Mitić“.