Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo rekao je da eliminacija kluba s Old Traforda u osmini finala Lige šampiona nije ništa novo za tog premijerligaša.

„Sedeo sam u ovoj stolici dva puta, s Portom (2004. godine) i Real Madridom (2013), kada smo izbacili Junajted tako da ovo nije ništa novo za ovaj klub“, rekao je Morinjo, prenose britanski mediji.

Povezana vest:  Roberto Manćini: Ne znam hoće li Robinjo i Santa Kruz ostati

Fudbaleri Mančester junajteda eliminisani su u osmini finala Lige šampiona, pošto je Sevilja sinoć pobedila sa 2:1. U prvom meču nije bilo golova.

„Mislim da naša igra nije bila loša. Namera i način na koji smo počeli utakmicu su bili stvarno dobri, pozitivni. Imali smo dobre šanse u prvom poluvremenu i dobar početak drugog… Naravno, prvi gol uvek menja tok utakmice. Igrači su se trudili, pokušali smo, izgubili smo i to je fudbal. Sutra je novi dan“, rekao je Morinjo.

Povezana vest:  Mesi na odmoru u Argentini

„Ne želim da pravim dramu, nemamo vremena za to. U subotu imamo novu utakmicu, tako da nemamo vremena da budemo tužni više od 24 sata. To je fudbal, nije smak sveta“, dodao je Portugalac.

Upitan o samo četiri šuta u okvir gola svoje ekipe na dve utakmice, Morinjo je rekao: „To je statistika, to je statistika“.

Povezana vest:  Zvezda traži promene u Sudijskoj komisiji FSS: Blamaža za blamažom