dusan_bajevicPredsednik AEK-a osudio napad na Bajevića

 

Predsednik AEK-a Stavros Adamidisosudio je danas napad navijača na trenera Dušana Bajevića i najavio da će uprava tog fudbalskog kluba iz Atine učiniti sve kako bi

zadržala srpskog trenera.

-To je sramota za AEK. Klub će učiniti sve kako bi zaštitio i zadržao trenera Bajevića. To što se desilo je neprihvatljivo – rekao je Adamidis za radio NovaSport FM.

Povezana vest:  Krstajić objavio spisak, pozvani Savić i Basta

Grupa navijača AEK-a napala je i vređala Bajevića pred kraj prijateljske utakmice sa drugoligašem Kaliteom u subotu, u kojoj je AEK izgubio sa 1:2.

Bajević (61) je pokušao da izađe sa terena, ali su ga ipak sustigli navijači AEK-a. On je tokom incidenta pokušao da se odbrani, ali je dobio nekoliko udaraca, posle kojih je pao na teren.

Povezana vest:  Kerol odveo Liverpul u finale

Grčki mediji preneli su da su navijači, navodno, nezadovoljni radom bivšeg trenera Crvene zvezde, ali i da Bajević nije u dobrim odnosima sa pristalicama atinske ekipe, koji ne mogu da zaborave da je svojevremeno trenirao gradskog rivala Olimpijakos.

-Razgovarao sam sa Bajevićem, on je veoma šokiran. Ali, nećemo ga pustiti da ode. Pozivamo prave navijače AEK-a da oslobode klub ovih problema – rekao je Adamidis.

Povezana vest:  Bosančić i Avramovski potpisali za Zvezdu