Trener fudbalera Novog Pazara Stevan Mojsilović rekao je danas da su njegovom timu neophodni bodovi i da uz sve uvažavanje protivnika očekuje pobedu u Jagodini, u utakmici 18. kola Prve lige Srbije.

-Maksimalno respektujem protivnika, čija pozicija na tabeli ne oslikava i kvalitet igre. Imaćemo težak posao, ali ako na teren prenesemo deo onoga što radimo na treningu ni rezultat ne bi trebalo da izostane – rekao je Mojsilović.

Povezana vest:  Morinjo: 300 miliona funti nije dovoljno

Trener Pazaraca je ocenio da su se fudbaleri dobro prilagodili formaciji 4-3-3 i da imaju predispozicije da igraju najbolji fudbal u Srbiji.

-U Gornjem Milanovcu se jasno videlo da taj sistem nije samo moja ideja već predstavlja i spremnost igrača da prihvate informaciju, obrade je i vrate. Ako na utakmici budu kao na treningu, onda ćemo igrati najbolji fudbal u Srbiji. Trenutno taj najbolji fudbal igramo na treninzima, ali nema razloga da to ne prenesmo na takmičenje – istakao je Mojsilović.

Povezana vest:  139. DERBI, PARTIZAN, Prodaja ulaznica i na dan meča

Novi Pazar je u prethodna dva kola ostvario nerešen ishod i pobedu, pa je trenutno sedmi na tabeli sa 24 boda, dok je Jagodina na poslednjem mestu sa 10.

-Uvek su rezultati najvažniji, oni su podstrek za igrače, sve u klubu i navijače. Nadam se da će i ovde tako da bude – kazao je Mojsilović.

Povezana vest:  Zvezda kod Lalatovića u NS, Partizan čeka TSC

On je naveo da je zbog bolesti i povreda igrača na poslednjim treninzima bilo dosta problema.

-Irfan Vusljanin je juče prvo put trenirao još od utakmice sa ČSK Pivarom, a neki nisu bili redovni zbog prehlade. Ipak, imamo dosta igrača da sastavimo najboljih 11 i da na teren izađemo s jasnim ciljem – naveo je Mojsilović.

Utakmica će se igrati u sredu od 15.30 u Jagodini.