Fudbaler Crvene zvezde Damjan Le Talek rekao je danas da će njegova ekipa uraditi sve da pobedi u preostale dve utakmice regularnog dela Super lige Srbije kako bi „večiti“ derbi dočekala u odličnom raspoloženju.

-Reprezentativna pauza je došla u pravom trenutku za nas, igrali smo utakmice skoro na svaka tri dana i zaista nam je bio neophodan odmor kako bismo bili spremni da na vrhunskom nivou odigramo do kraja sezone. Imamo više vremena na raspolaganju za treninge, zaista kvalitetno i dobro radimo – rekao je Le Talek za klupski sajt.

Povezana vest:  Milovanović novo pojačanje Voždovca

U Super ligi Srbije ostalo je još dva meča do plej-ofa i podele bodova.

-Moramo da privedemo ovaj deo prvenstva kraju u najboljem maniru, uradićemo sve što je do nas da pobedimo obe utakmice i da u odličnom raspoloženju dočekamo večiti derbi. Svesni smo da moramo da pobedimo svaku utakmicu koja je pred nama jer želimo da budemo šampioni – rekao je Le Talek.

Povezana vest:  Venger: Inijesta i Ronaldo pre Mesija

On je naveo da crveno-belima podela bodova ne ide u prilog.

-Moraćemo da budemo maksimalno fokusirani i da pobedjujemo do kraja prvenstva kako bismo se u maju radovali šampionskoj tituli s našim navijačima – rekao je on.

Fudbalere Zvezde predstojećeg vikenda očekuje utakmica protiv ekipe Mladosti u Lučanima.

-Sada je svaka utakmica kao finale, svaki tim želi da pobedi lidera. Zaista sve ekipe igraju agresivno, ali mi imamo kvalitet i možemo svakoga da pobedimo. Mi smo Zvezda, prvi smo i navikli smo da protiv nas svi daju sve od sebe kako bi ostvarili povoljan rezultat. Svesni smo da druge ekipe moraju da se brane više i da igraju čvršće protiv nas jer su manje kvalitetne od nas. Mi igramo našu igru, kada izadjemo na teren potpuno fokusirani i ozbiljni tada pobeda ne može da nam izmakne – poručio je Le Talek.

Povezana vest:  Valensiji sva tri boda na El Madrigalu