jagodina_stadionJagodina privodi kraju rekonstrukciju stadiona
Predsednik Fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović izjavio je danas Tanjugu da se rekonstrukcija glavnog terena supreligaša privodi kraju i da će biti spreman do 21. avgusta, kada Jagodinci u drugom kolu šampionata Srbije dočekuju ekpu Smedereva.
Rekonstrukcija Gradskog stadiona, koja je koštala dva miliona dinara, počela je polovinom juna, ali je često bila prekidana zbog nepovoljnih vremenskih uslova.
-Radovi su obavljeni u skladu sa najvišim standardima i na način koji omogućava da se u slučaju kiše voda istog trenutka izgubi sa travnate površine – rekao je Milanović.
On je dodao da će posle ovih radova prestati svi razlozi za primedbe „nekih gostujućih ekipa“ na teren u Jagodini jer je, kako tvrdi, „sada jedan od najboljih u Srbiji“.
Milanović je naveo da su u toku radovi na rekonstrukciji još dva pomoćna terena i da će pomoravski superligaš konkurisati za sredstva Vlade Srbije i Fudbalskog saveza Srbije kako bi rešio problem postavljanja reflektora i drugih neophodnih uslova za igranje noćnih međunarodnih utakmica.
Povezana vest:  Inter pao i na Siciliji