zlatan-ibrahimovic-fc-bacelonaMančester Siti za Ibrahimovića spreman je da ponudi 96 miliona funti!?

 

Ako je za verovati londonskom tabloidu The Sun, Mančester Siti je švedskom fudbaleru Barselone Zlatanu Ibrahimoviću spreman da ponudi neverovatan četvorogodišnji ugovor vredan 96 miliona funti. U koliko kojim slučajem zaista dođe do realizacije takvog transfera, Ibrahimović bi postao ubedljivo najplaćeniji fudbaler današnjice sa zaradom od 24 miliona funti godišnje, odnosno oko 500.000 funti nedeljno.

Povezana vest:  Popović novo pojačanje Jagodine

Time bi uveliko u primanjima nadmašio najskuplje igrače današnjice poput Lionela Mesija, Kristijana Ronalda i Kake.

Prošlog leta je Ibrahimović stigao u Barselonu iz Intera u transferu vrednom oko 40 miliona funti uz Samujela Etooa kao doplatu, a prema važećem trogodišnjem ugovoru po sezoni u katalonskom klubu zarađuje oko devet miliona funti. Navodno su predstavnici Sitija već kontaktirali Ibrahimovićevog agenta Mina Raiolu oko transfera, i sada se čeka odluka španskog kluba i samog igrača.

Povezana vest:  Zvezda predstavila dresove za novu sezonu

Dolaskom Ibrahimovića u Sitiju bi se povećala već ionako velika gužva u vrhu napada u kojem menadžer Roberto Manćini ima na raspolaganju Karlosa Teveza, Emanuela Adebajora, Rokea Santa Kruza, Krega Belamija, kao i Robinja.