FSS_logoIO FSSo situaciji u FS Beograda

 

Posle prvog dela sednice Izvršnog odbora FSS gde su razmatrana pitanja oko selektora mladih i A tima usledila je konferencija za medije. Posle razgovora sa medijima čelnih ljudi kuće fudbala FSS je razmatarao problem nastao u Fudbalskom savezu Beograda i doneti su određeni zaključci koje prenosimo u celosti.

Naša organizacija ponudila je sve resurse u cilju organizovanja i održavanja Skupštine FSB

Povezana vest:  Pele počasni ambasador SP 2014.

 

U drugom delu današnje sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije razmatrana je aktuelna situacija u Fudbalskom savezu Beograda i problemi koji su nastali u funkcionisanju ovog teritorijalnog saveza. Tom prilikom donesene su sledeće odluke:

1. Takmičenja koja su pod ingerencijom Fudbalskog saveza Beograda moraju početi u skladu sa utyvrđenim kalendarom takmičenja, tj. od 14. avgusta i sva službena lica moraju da poštuju odluke nadležnih organa.

Povezana vest:  Fifa naredne nedelje dobija podatke o dopingu u Rusiji

2. Hitno održavanje redovne sednice Skupštine Fudbalskog saveza Beograda, koja je inicijalno zakazana za 24. avgust 2010.

3. Upućuje se apel klubovima i pojedincima da se ponašaju odgovorno i tolerantno.

4. Fudbalski savez Srbije nudi sve resurse na raspolaganje na putu organizacije i uspešnog održavanja sednice Skupštine Fudbalskog saveza Beograda.