hatem ben arfa Ben Arfa: Neću da igram za Marsej

 

Fudbaler Olimpika iz Marseja Hatem Ben Arfa izjavio je danas da ne želi više da igra u dresu tog kluba i da nema nameru da se vraća na treninge aktuelnog prvaka Francuske, čije je redove samovoljno napustio pre dva dana.

Ben Arfa ne trenira sa ostatkom ekipe, a trener Didije Dešamp ga nije uvrstio u tim koji je sinoć doživeo poraz u prvenstvenom meču protiv Valensijena (3:2) na gostujućem terenu.

Povezana vest:  EURO 2012, Prandeli: Strepeli smo poslednjih nekoliko minuta

Potencijalni reprezentativac Francuske ljut je na čelnike kluba što nisu uspeli da postignu dogovor sa Njukaslom i prodali ga engleskom premijeligašu.

„Spreman sam da rizikujem i propustim celu sezonu, pošto se rukovodstvo Marseja prema meni ponelo izuzetno nekorektno“, rekao je Ben Arfa i dodao da bi bio zadovoljan čak i pozajmicom, uz klauzulu da Njukasl kasnije može da otkupi njegov ugovor od kluba sa juga Francuske.

Povezana vest:  Platini ponovo izabran za predsednika

Marsej, koji je sezonu počeo sa dva poraza u šampionatu, dao je „zeleno svetlo“ senegalskom internacionalcu i najboljem strelcu lige Mamaduu Nijangu za prelazak u turski Fenerbahče.